image1 image2 image3
logo

Challenge Mrtvé ryby 2016

Náš fishing team "Mrtvá ryba, taky ryba..." připravuje pro příští rok (sezónu 2016) velkolepou rybářskou Challenge 2016. Bude se jednat o celoroční rybářský závod, ve kterém se utká 12 našich rybářů o hodnotné ceny pro vítěze, který může být jen jeden. Základním mottem Challenge je číslo 12 - tedy 12 rybářů, 12 revírů, 12 měsíců a 12 druhů ryb.

Pravidla Challenge:

  • každý měsíc ulovit jiný druh ryby (každý měsíc jiný druh ryby)
  • rybář pro Challenge může zapsat vždy jen jeden revír (zapíše-li rybář úlovek unikátního druhu v daném revíru, nemůže už v tomto revíru do dalšího kola soutěže evidovat další druh ryby)
  • v případě nesplnění pravidla o ulovení v Challenge jedinečném druhu ryby nebo pravidla o chycení na unikátním revíru, rybář v tomto měsíci vypadává z Challenge
  • "žolík" - každému z rybářů se může smůla nalepit na paty. Z tohoto důvodu každý člen Challenge může využít pouze jedné možnosti v daném měsíci využít "žolíka". Znamená to, že v tomto měsíci nemusí ulovit unikátní druh ryby na dosud neevidovaném revíru. Této možnosti lze využít pouze 1x za celou Challenge.
2024  Mrtvá ryba, taky ryba...   globbers joomla templates